Estudio Luna, Buro voor Leer- en Ontwikkelkunst is in handen van Gertine Vorstelman. Met haar ervaring binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht, intern begeleider, schoolleider en orthopedagoog maakt zij met Estudio Luna een nieuwe stap in haar eigen ontwikkeling. Dit door vanuit volledige passie alle werkervaring te combineren in een breed aanbod waarbij het kind centraal staat. Gertine ziet kinderen als middelpunt van het onderwijs; zij zijn ons vertrekpunt. In de begeleiding van kinderen en jongeren staan dan ook de volgende vragen centraal: wat heeft dit kind/ deze jongere nodig? Hoe kan dit kind/ deze jongere zichzelf zijn? Wanneer staat dit kind/ deze jongere in zijn of haar kracht? Hoe ontdekt dit kind/ deze jongere zijn kwaliteiten en talenten en hoe kan hij of zij deze ook nog eens optimaal en vol energie benutten?  

Estudio Luna, Buro voor Leer- en Ontwikkelkunst biedt verschillende mogelijkheden van onderzoek en begeleiding. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan snel verder in het volgende blok: onderzoek en begeleiding.

Daarnaast biedt Estudio Luna, Buro voor Leer- en Ontwikkelkunst een belevingsserie Spaanse taal & cultuur voor de jeugd (kinderen en jongeren in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar). Gertine heeft een grote passie voor de Spaanse taal en cultuur en krijgt zelf al zo’n 5 jaar privéles. Gertine beheerst het spreken op A2 niveau; het lezen, luisteren en de grammatica is op het niveau van B1. Op laagdrempelige wijze wil zij haar kennis graag overbrengen aan kinderen en jongeren.

Tenslotte kan Estudio Luna, Buro voor leer- en ontwikkelkunst vanuit kennis over en passie voor pedagogiek en (vernieuwings) onderwijs, kortdurende opdrachten aannemen. Zo kan er gevraagd worden om het verzorgen van onderwijsmodules, presentaties of informatie-avonden. Ook andere kortdurende projecten die nodig zijn binnen het onderwijs op jouw school zijn bespreekbaar.