Mijn naam is Gertine Vorstelman, ik ben 46 jaar en woon samen met mijn vriend op de Veluwe in het dorp Heerde. Ik heb 18 jaar binnen het basisonderwijs gewerkt in verschillende functies; als orthopedagoog, groepsleerkracht, intern begeleider en schoolleider. De laatste twee jaar was ik groepsleerkracht van een HB groep en werkte ik binnen het expertteam van het Expertisecentrum Hoogbegaafdheid Veluwe. Mijn grote onderwijspassie en visie op het kind komen grotendeels voort uit het werk van Peter Petersen (Jenaplan).

Naast mijn werk als orthopedagoog binnen Estudio Luna, Buro voor Leer- en Ontwikkelkunst werk ik met veel plezier als hogeschooldocent pedagogiek op een hogeschool in Zwolle.

Ik sta geregistreerd als basis-orthopedagoog met aantekening diagnostiek bij de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) en in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Ben ik niet aan het werk dan mag ik erg graag op reis zijn. Ik vind het heerlijk om kennis te maken met andere culturen en verken de wereld graag intens. Ben ik én niet aan het werk én niet op reis, dan ben ik graag te vinden in onze moestuin, lees ik een boek, ontmoet ik vrienden of vind je mij in de sportschool.

Relevante opleidingen/ scholingen/ trainingen:

Hypnotherapeut i.o. (Next Generation Kids)

Orthopedagogiek; gezin en gedrag (Universiteit Nijmegen)

Talentbegeleider gevorderd (NOVILO)

ACT Therapeut (Acceptance and Commitment Therapy (ACT4Kids)

Pabo (Katholieke Pabo Zwolle)

Jenaplanopleiding (Katholieke Pabo Zwolle)

Intern Begeleider (Via Vinci academie)

Video Interactie Begeleider (VIB) (Jenaplan Advies en Scholing)

Master SEN (Rekenspecialist/ Dyscalculie) (Hogeschool Windesheim)

Intergraal leiderschap (basis- en vakbekwaam) (NSO-CNA)